Onze praktijk

Schut | van Os is een naamloze vennootschap van notarissen die samen met een aantal kandidaat-notarissen, gespecialiseerde en algemene medewerk(st)ers een hecht, efficiënt en dynamisch notariskantoor vormen.

Ons kantoor staat al 45 jaar bekend om zijn kwalitatieve advisering en dienstverlening.

Dat komt misschien wel, omdat wij van
Schut | van Os zo hartstochtelijk geloven in de onafhankelijke en strikt onpartijdige rol die de notaris in het maatschappelijke leven moet innemen.

De waarde daarvan blijkt steeds duidelijker in een samenleving waar ‘aanspreken en aangesproken worden’ in toenemende mate het gedrag van mensen bepaalt. Daarom is het zo belangrijk dat afspraken helder en evenwichtig worden vastgelegd.

De notariële akte heeft niet voor niets vaak de kracht van een rechtelijke uitspraak. Het notariële product dient de rechtszekerheid van de cliënt.

Bij Schut | van Os wordt de kwaliteit van dat onpartijdige en onafhankelijke notariële juridische advies met grote zorg en precisie bewaakt.

Deze opvatting, gekoppeld aan een grote ervaring en deskundigheid, vormt de grondslag voor een advisering en dienstverlening, waarmee de belangen van de cliënt het beste zijn gediend. Uiteraard bestaan er vanuit onze praktijk goede contacten met advocaten, accountants, belastingadviseurs, makelaars en andere gespecialiseerde adviseurs.

Maar Schut | van Os is met nadruk volstrekt zelfstandig en niet geassocieerd of gelieerd met andere of verwante beroepsgroepen.