Ons werkterrein

Schut | van Os is een breed notariaat – in die zin dat wij alle soorten opdrachtgevers in onze praktijk tegenkomen.

Onze opvatting blijkt net zo goed te werken voor een jong stel dat wil gaan samenwonen, als voor twee multinationals die een joint venture willen beginnen.

Wij adviseren particulieren bij het maken van testamenten, het afwikkelen van nalatenschappen, het maken van samenlevingsovereenkomsten of huwelijks- of partnerschapsvoorwaarden. of bij het beëindigen daarvan.

Wij begrijpen als geen ander de complexiteit en gevoeligheid van familiezaken – zeker wanneer daar situaties als een bedrijfsoverdracht spelen.

Wij begeleiden ondernemingen bij het kiezen van de juiste ondernemingsvorm, alsmede bij het herstructureren, fuseren of overnemen van andere bedrijven.

Wij zijn adviseur en begeleider bij aan- en verkopen van onroerend goed en de financiering daarvan. Bij projectontwikkeling en –financiering.

En we zijn even toegewijd bij het oprichten en beheren van non-profit organisaties.

Het belang van een degelijk notariaat komt iedere rechtspersoon – of die nu een particulier is of een organisatie – ooit van pas.

Wij van Schut | van Os geloven daarom niet in grote of kleine opdrachtgevers. Enkel in opdrachtgevers die erop rekenen dat ze voor precies het juiste tekenen.